Valmistimme villivihanneksista, erittäin pätevän opettajan ja mukavan ryhmän kanssa, koko menuun alkudrinkeistä jälkiruokiin. Ruoanvalmistuksessa käytimme mm. voikukkia, poimulehteä, siankärsämöä, nokkosta, horsmaa ja vuohenputkea. Saimme myös villivihannesten keruu- ja käsittelyvinkkejä sekä kotiinviemisenä tietenkin ruokaohjeet.
Voin lämpimästi suositella!
Päivi, pj
Päivi, pj
Horsma-porkkanamuhennosta Yrttipiiraan ja Viiden yrtin salaatin kera
Koko menu:
Kuusenkerkkäjuoma
Vuohenputki-palsternakkakeitto
Litulaukka-leseleipäset
Siankärsämöjuusto
Horsma-porkkanamuhennos
Nokkospesto
Viiden yrtin salaatti
Helppo yrttipiiras
Niityn kuningattaren vanilja-mesiangervokiisseli & Vadelmia