maanantai 22. toukokuuta 2017

Villivihanneksia lautasella

Kävimme viime maanantaina Seijan kanssa tutustumassa villivihanneksiin Uudenmaan Marttojen opetuskeittiössä.


Valmistimme villivihanneksista, erittäin pätevän opettajan ja mukavan ryhmän kanssa, koko menuun alkudrinkeistä jälkiruokiin. Ruoanvalmistuksessa käytimme mm. voikukkia, poimulehteä, siankärsämöä, nokkosta, horsmaa ja vuohenputkea. Saimme myös villivihannesten keruu- ja käsittelyvinkkejä sekä kotiinviemisenä tietenkin ruokaohjeet.




Voin lämpimästi suositella!
Päivi, pj


 
Horsma-porkkanamuhennosta Yrttipiiraan ja Viiden yrtin salaatin kera


 



Koko menu:
Kuusenkerkkäjuoma
Vuohenputki-palsternakkakeitto
Litulaukka-leseleipäset
Siankärsämöjuusto
Horsma-porkkanamuhennos
Nokkospesto
Viiden yrtin salaatti
Helppo yrttipiiras
Niityn kuningattaren vanilja-mesiangervokiisseli & Vadelmia