torstai 14. joulukuuta 2017

LaMa`n Joulumyyjäiset

Laajalahden Marttojen perinteiset JOULUMYYJÄISET järjestettiin sunnuntaina 10.12.2017 kello 11.00 - 15.00.  Mutta jo edellisenä päivänä kävimme järjestelemässä myyntipaikan sekä myyntipöydät kuntoon. Meitä oli noin kymmenkunta Marttaa puuhailemassa myyjäisten onnistumiseksi. Kiitos vaan kaikille.

Myytäväksi tuli todella mukavasti sekä leivonnaisia että käsitöitä. Kuten edellisenäkin vuonna niin Saaristolaisleivät ja kuivat kakut olivat suosituimpia myyntiartikkeleita. Laatikoita ei ollut tällä kertaa kukaan tehnyt, niitä jäimme hiukan kaipaamaan. Näyttää kovasti siltä, että meidän kannattaa panostaa myyjäisissämme ennen kaikkea leivonnaisiin enemmänkin kuin 
käsitöihin.

  Minunkin tekemäni "käpyhärpäkkeet" jäivät lähes myymättä. Jos veljeni ei olisi
ostanut paria kappaletta niin myyntitulos olisi ollut nolla. Kälyllenikin yritettiin jopa kaupitella männynkäpypussia, mutta eihän tuo pahalainen niitä ostanut, kun ne olivat hänen itsensä keräämiä!

Uutuutena tänä vuonna oli TÄYTEKAKKUARPOJEN MYYNTI ! Siitä tulikin ihan menestys, kun lähes kaikki asiakkaat ja me itsekin ostimme arpoja. Raili oli leiponut aivan ihastuttavan ja varmasti hyvältä maistuvan MANSIKKA-KERMA-TÄYTEKAKUN. Voittaja, eräs asiakas, oli ikionnellinen voitosta !

Ja sitten saimme värvättyä kaksi uutta Marttaa yhdistykseemme. He tulevat mukaan vuoden alusta alkaen. Nimet selviää aikanaan.

Täytyy sanoa, että myyjäisemme onnistuivat kyllä oikein hyvin tänäkin vuonna. Olisimme kuitenkin toivoneet hiukan enemmän asiakkaita. Ensi vuonna sitten uusin innoin, tämä on hauskaa toimintaa.
Terveisin Lilja, sihteeri




 













Päivi ja Irmeli avaamassa Martta Kahviota !


Ensimmäinen asiakaskin saatiin jo heti kättelyssä.
 

Käsityöpöytä oli täynnä kaikenlaisia hienoja töitä, kuten kuvasta näkyy.
 

Täältä löytyy uusi Uudenmaan Marttojen "Parasta Arkiruokaa" keittokirja.
 

Tässä osa niistä  "käpyhärpäkkeistä" sekä joulupalloja kuuseen.
 

Ja "härpäkkeille" piti tehdä myös hinnasta.
 

Itse tässä tekeleitteni takana. Taustalla Raili ja Eevis.
 

Railin leipoma ihana MANSIKKA-KERMA-TÄYTEKAKKU !
Maistuis varmaan sullekin !!