maanantai 3. joulukuuta 2018

Laajalahden Marttojen Joulumyyjäiset lauantaina 1.12.2018

Tänä vuonna järjestimme JOULUMYYJÄISET jo lauantaina 1.12. klo 10 - 14 sunnuntain sijasta. Se taisikin olla hyvä ratkaisu, koska ihmisiä tuntui olevan enemmänkin liikkeellä sinä päivänä.

Valmistelut aloitettiin kuitenkin jo edellisenä päivänä, jolloin laitettiin myyjäispöydät, kahvio sekä Martta - infopöytä kuntoon. Käsitöitä ja joitakin kuivakakkuja ja pikkuleipiä pantiin jo esille.

Asiakkaita alkoi tulla heti kohta klo 10 jälkeen tasaisena virtana ja kauppa kävi oikein hyvin. Ihmiset olivat etupäässä kiinnostuneita leivonnaisista ja laatikoista. Valitettavasti se vähäinen määrä käsitöitä jäi myymättä. Sytykkeet sentään myytiin loppuun.

Leivonnaisia oli tarjolla monenlaisia; Taateli-, Tiikeri- ja Puolukkakakkuja, Englantilainen Hedelmäkakku, Pipareita ja Hanna-tädin kakkuja, Joulutorttuja, Kanelipullia, Korvapuusteja, Saaristolaisleipiä, Joululimppuja ja Suppilovahveropasteijoita, Lanttu- ja Porkkanalaatikoita.  (Mahtoiko joku unohtua?)

Ja kaikki myytiin loppuun viimeistä murua myöten! Mahtavaa !!

Kahviossa oli tarjolla Glögiä, Kahvia/Teetä sekä Pipareita. Täytekakkuarpoja myytiin myös oikein kiitettävästi. Ja sen Railin tekemän ihanan mansikka- täytekakun voittaja oli todella iloinen ja onnellinen voitostaan.

Täten voidaankin sitten todeta, että myynti oli noin 25 % enemmän kuin edellisenä vuonna.

Yhteenvetona voidaan todeta, että pitäisikö meidän ensi vuonna keskittäytyä myymään ainoastaan leivonnaisia ja laatikoita ja jättää käsityöt kokonaan pois?!Kahvio ja kakkuarvat myyvät hyvin, korttimaksun käyttöönotto tulee olemaan ajankohtaista ja mainontaan täytyy satsata entistä enemmän.

Kiitos kaikille teille ihana Martat työstä, tekemisestä ja mukana olemisesta. Meille tuli ihan kiva potti rahaa käytettäväksi mukaviin tarkoituksiin.

Terveisin Lilja, pj

 
Uusiin pöytästandeihin tehtiin infolaput jo jokin aika sitten
 
 
Kanelipullien paistoa edellisenä iltana
 
 
Katustandi valmiina ulos vietäväksi
 
 
Myyjäispöytä odottaa asiakkaita
 
 
Kello on 10.10 ja kohta rysähtää ja kauppa käy
 
 
Meidän Martat pienellä tauolla keskustelemassa varmaan ensi vuoden touhuista